Apariții în presă

#AlwaysYesToEducation – România în siguranţă – 2020/2021

#AlwaysYesToEducation este platforma de CSR a SIXT GROUP ROMANIA sub care sunt implementate, cu ajutorul partenerilor nostri si prin initiative interne, proiecte minunante care au un singur scop, educatia si siguranta copiilor din Romania.

Ilfov, la ”Ora de Educaţie Rutieră”, cel mai mare proiect de acest gen din România

Asociația EDIT anunță implementarea cu succes a celui mai complex Program Național de Educație pentru Siguranță ”România în Siguranță”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Poliția Română, având la bază proiecte de educație rutieră, prim ajutor și situații de urgență (la grădiniță, școală și liceu).

Primul manual de educație rutieră pentru copii: Ora de educație rutieră. Vio și Rică în oraș

Asociația EDIT prin proiectul ,,Ora de Educație Rutieră”, inițiativă parte a Programului Național ,,România în Siguranță” și Editura Corint lansează primul manual de educație rutieră pentru copii – Ora de Educație Rutieră. Vio și Rică prin oraș.

”Ora de educație rutieră”, în școlile din București. Elevii sunt învățați să fie atenți pe stradă

În ţara cu cele mai nesigure drumuri din toată Europa, fruntaşă şi la numărul de accidente, copiii nu au noţiuni elementare de circulaţie.

Primul program de educație rutieră pentru preșcolari ajunge în grădinițe

Asociația E.D.I.T., în parteneriat cu Walt Disney Company și Poliția Română, derulează campania de educație rutieră “Fii responsabil pe stradă!”, menită să îi sprijine pe copiii cu vârste între 4-6 ani, pe părintii și pe educatorii lor în procesul de învățare a regulilor de siguranță și a responsabilităților pe stradă.

Cum decurge un program de educatie rutiera pentru copii

Programele de educatie rutiera pentru copii au devenit tot mai importante, mai ales in metropolele agitate. Cum inca nu exista o astfel de materie in programa scolara, unele institutii de invatamant se indreapta spre asociatii care deruleaza proiecte de educatie rutiera.

A început “Ora de Educație Rutieră” ediția a cincea în 140 de școli din București

După patru ediții încheiate cu succes și milioane de persoane conștientizate cu privire la importanța regulilor de circulație, “Ora de Educație Rutieră” continuă cu ediția numărul cinci.

„Ora de educaţie rutieră” ajunge în 60 de şcoli din Bucureşti, implicit în faţa a 10000 elevi de clasa a III-a

Asociaţia pentru Educaţie, Dezvoltare şi Implicarea Tineretului în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive organizează „Ora de educaţie rutieră”.

„Ora de educaţie rutieră”, în 60 de şcoli din Bucureşti

Organizat de Asociaţia EDIT şi Asociaţia “Împreună Pas cu Pas”, proiectul îşi propune să promoveze importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră şi de asemenea să tragă un semnal de alarmă cu privire la consecinţele nerespectării acestora în proximitatea şcolilor.

Spunem împreună #AlwaysYesToEducation!

Mulțumim New Kopel Group că v-ați alăturat proiectului #OraDeEducatieRutiera și că ne asigurați mobilitatea prin mașinile Sixt rent a car. Ne bucuram că voluntarii #AlwaysYesToEducation sunt încântați de orele noastre! Împreună credem în #implicare #siguranta și #responsabilitate.

Publicată de Ora de educatie rutiera pe Duminică, 4 Februarie 2018

Teaser #OraDeEducatieRutiera

Emoții și bucurie! 😍 A început #OraDeEducatieRutiera ediția a IV-a 🙏☀ Ajungem în 130 de școli din București și ne întâlnim cu 25000 copii de clasa a III-a și a IV-a 💚 👮‍♂Mulțumim: Proedus, Politia Romana – www.politiaromana.ro, Asociatia Impreuna Pas cu Pas, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.Video credit: http://sutrazvan.ro/

Publicată de Ora de educatie rutiera pe Luni, 6 Noiembrie 2017

Stirile TVR

Am povestit despre proiectul #OraDeEducatieRutiera şi pe micul ecran!Mulţumim, StirileTVR 😊 ✔

Publicată de Ora de educatie rutiera pe Miercuri, 29 Martie 2017

Material Prima TV

"O să apărem la tv", se auzeau şuşotelile din bănci când au văzut echipa de la Prima TV 😁Urmăriţi materialul video pentru a afla mai multe detalii despre #OraDeEducatieRutiera 👌

Publicată de Ora de educatie rutiera pe Joi, 30 Martie 2017

Mulțumim tuturor instituțiilor media partenere